Amandelmeelcrackers met zalmmousse

Ingrediënten:

  • 150 gram amandelmeel
  • 1 ei
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding:

  • Oven voorverwarmen op 175 graden
  • Amandelmeel in beslagkom
  • Ei loskloppen en deze toevoegen
  • Olijfolie toevoegen
  • Kneed nu alles goed door elkaar
  • Spreid het deeg uit over een bakplaat met bakpapier
  • Leg er een tweede vel bakpapier bovenop en maak het deeg
  • zo gelijkmatig en plat mogelijk (1-2 mm)
  • Snij in de vorm van crackers
  • Baktijd 10-12 minuten

 

Zalmmousse

Ingrediënten:

  • 1 pakje gerookte zalm
  • Halve makreel (huid eraf)
  • ± 75 gram roomboter
  • Evt. iets zout
  • Evt. citroensap

Bereiding:

  • Doe alle ingrediënten in de keukenmachine
  • Meng net zolang totdat het een mooie egale massa is
  • Proef en voeg zo nodig iets zout of citroensap toe
0
Feed

Schrijf een reactie